مغربية وافتخر
عدد الرسائل : 12 تاريخ التسجيل : 05/12/2008
| موضوع: بطاطس ويدجز بالجبن الجمعة فبراير 13, 2009 9:57 pm | |
|
المقادير/
500 جرام من البطاطس 100 جرام من الجبنه الشيدر أو البرميزان أو الرومي دقيق بقسماط + بيض ولبن
التوابل/
ملح + فلفل ابيض
- زيت للتحمير
طريقه التحضير/
تقشر البطاطس وتقطع أربع قطع متساويه مثل فص البرتقال وتسلق في ماء مغلي
بنسبه تسويه 90%
تبشر الجبنه ناعمه وتقلب مع التوابل
نقلب البيض مع اللبن وقليل من التوابل ونضع البطاطس المسلوقه بها وتقلب في الجبن المبشور وتترك جانبا
طريقه التسويه/
نحمر قطع البطاطس حتي اللون الذهبي
طريقه التقديم/
تقدم ساخنه مع الكاتشب أو المايونيز (حسب الرغبه)
وبالهنــاء والعافيــه
| |
|
المشتاقة للجنة عضو فعّـال
عدد الرسائل : 311 تاريخ التسجيل : 05/12/2008
| موضوع: رد: بطاطس ويدجز بالجبن الخميس أبريل 02, 2009 8:25 am | |
| السلام عليكم و رحمة الله تعالى و بركاته
شكرا على الموضوع الرائع و بارك اللله فيك
تقبلو تحياتي
و شكراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا | |
|